Corporate governance v zákone o bankách - Hetteš, František
Corporate governance: v užšom zmysle - vzťah podniku k akcionárom, v širšom zmysle - vzťah podniku k celej spoločnosti. Správa a riadenie spoločnosti má svoj legislatívny základ aj v zákone č. 483/2001 Z.z. o bankách.