Lze zkrotit českou lochnessku? zápas s korupční hydrou zatím Česká republika prohrává - Šubrtová, Květa
Opatrenia proti korupcii a klientelizmu v Českej republike. Rozšírenie korupcie v jednotlivých oblastiach štátnej správy, verejnom sektore i súkromnej podnikateľskej sfére. Rozšírenie korupcie v strednej a východnej Európe. Medzinárodné akcie proti korupcii.