Daně klesají - Tawse, Euan
Prieskum, ktorý uskutočňuje spoločnosť KPMG od r. 1993 v súčasnej dobe zahrňuje 68 krajín sveta včítane 30 členských štátov OECD regióny Ázie. Tichomoria a Latinskej Ameriky. Výsledky celosvetového prehľadu sadzieb daní z príjmov právnických osôb, ktoré potvrdzujú trend z minulých rokov, že už druhý rok ani jedna z krajín OECD svoju sadzbu nezvýšila. Prehľad sadzieb v jednotlivých krajinách.