Pravý a falešný liberalismus: oheň a voda - Ježek, Tomáš
Myšlienky z knihy Cesta do otroctva od liberála Hayeka. Budovanie liberálneho spoločenského poriadku. Znaky a rozdielnosti pravého a falošného liberalizmu.