Deregulace: liberální přístup - Schwarz, Jiří
Deregulácia kalifornskej elektroenergetiky ako tzv. kalifornská deregulačná pasca. Deregulácia v chápaní Európskej únie. Deregulácia v transformujúcich sa krajinách. Ekonomická teória regulácie. Dôvody pre odmietnutie regulácie sieťových odvetví.