Odkazy liberalismu pro současnost - Ševčík, Miroslav
Zneužitie obsahu pojmu liberalizmus rôznymi politikmi, politológmi, sociológmi a ekonómami. Obsah pojmu liberalizmus podľa Hayeka A.F. Liberalizmus a česká ekonomika.