Nad liberalizací světového obchodu - Dvořák, Pavel
Etapy premeny svetového ekonomického poriadku po druhej svetovej vojne. Základ procesu liberalizácie. Princípy liberalizácie. Podoby procesu odstraňovania tarifných a netarifných prekážok obchodu.