Ovplyvňovanie zákazníkov cestovných kancelárií prostredníctvom marketingovej komunikácie - Staszewska, Jolanta
Pôsobenie a uplatňovanie marketingovej komunikácie v poľských cestovných kanceláriách. Nástroje a metódy marketingovej komunikácie. Činitele ovplyvňujúce marketingovú komunikáciu v cestovnom ruchu.