Znalostný manažment ako nástroj investičného rozhodovania v cestovnom ruchu - Janovská, Miriam
Znalostný manažment ako jeden z manažérskych nástrojov na dosiahnutie efektívnych investičných rozhodnutí a konkurenčnej výhody v podnikoch cestovného ruchu. Stratégie investičného rozhodovania v cestovnom ruchu. Investičné rozhodovanie a znalostný manažment.