Vplyvy internetu na distribučné kanály v cestovnom ruchu - Jaďuď, Ivan
Tvorba nových modelov distribučných kanálov v cestovnom ruchu. Tradičný model distribúcie. Nový systém distribúcie. Zmeny tradičných metód distribúcie využívaním internetu a nových informačných technológií.