Ochrana spotrebiteľa a zdravia - Janků, Jana
Z obsahu: Právne normy o ochrane spotrebiteľa sa ťažko predierajú do praxe. Na ochranu spotrebiteľa a zdravia dozerá kvarteto orgánov. Činnosť spotrebiteľských združení brzdia peniaze. Bezpečný musí byť celý potravinový reťazec - z farmy až na stôl. Najviac doterajších škandálov sa odvíja od vstupov do potravinového reťazca. V cestovnom ruchu je stupeň ochrany klientov vysoký.