Rozšíření a proměny terciárního vzdělávání - Roth, Oto
Výskumný projekt "Rozšírenie a premeny terciárneho vzdelávania" v ČR. Riešenie projektu. Tematické celky v rámci riešenia projektu. Analytické štúdie. Štúdie o terciárnom sektore vzdelávania v krajinách EÚ. Štúdie o terciárnom vzdelávaní v regiónoch. Strategické štúdie. Prípadové štúdie.