Zadávatelia sa dozoru nad reklamou nemusia báť - Pálková, Sylvia
Najväčšie prečiny proti zákonu o reklame je zverejnenie neprípustnej porovnávacej reklamy a klamlivej reklamy. Súčasný zákon o reklame vstúpil do platnosti v máji 2001. Dôkazné bremeno leží na objednávateľovi reklamy. Kontroly a dozor nad reklamou. Udeľovanie pokút, výška pokuty.