Systémy automatické identifikace - Svatoš, David
Pokračovanie z č. 4/2002. Využitie moderných metód automatickej identifikácie: popis a kontrola pohybu nákladných automobilov, automatická detekcia kontejnerov a vlakových vozov, kontrola stavu obalov, monitorovanie špeciálnych nádob na plyn a chemikálie.