Znalostný rozmer kontinuálneho celoživotného vzdelávania - Tuma, Miroslav
Nástup éry reformulovania a redefinovania edukácie. Genéza názorových prúdov na formovanie "knowledge managementu". Intelektuálny kapitál a znalostné aktíva. Bariéry rozvoja manažmentu znalostí. Éra riadenia znalostí. Formovanie názoru na obsah "knowledge managementu". Metódy maximalizácie úžitku aplikácie "knowledge managementu". Mechanizmy transferu tacitných znalostí.