Štandardná počítačová gramotnosť European Computer Driving Licence na Slovensku - Mikuš, Ľudovít
Certifikát European Computer Driving licence (ECDL)-"Štandardná počítačová gramotnosť"- preukazuje, že jeho držiteľ pozná základnú koncepciu informačných technológií. Ciele, výhody, štandard, sylabus, testy, rozvoj ECDL. Cieľová skupina ECDL. EQTB (európska databáza otázok a testov) používaných pre certifikáciu ECDL.