K optimalizaci struktury skladové sítě - Kubát, Jiří
Optimalizácia štruktúry jednostupňovej skladovej siete. Ciel optimalizácie. Prevádzkové a dopravné náklady. Matematický model. Postup riešenia. Možné rozšírenie nákladového modelu.