Liptáci s rentabilitou spokojní nie sú - Velecký, Milan
Liptovská mliekareň splnila všetky podmienky veterinárnej kontroly EÚ. Hospodárenie Liptovskej mliekarne, a.s. Liptovský Mikuláš v r. 2001. Po roku straty vykázala mliekareň zisk. Snaha zvyšovať ziskovosť firmy inováciou výrobného sortimentu a vyššou mierou špecializácie. Odchod neistých partnerov. Hygiena podľa smerníc EÚ. Výhodné kooperácie.