Elektronický podpis a význam jeho používania v podnikateľskej činnosti - Juriková, Benita, 1973-
Obsahové vymedzenie pojmu elektronický podpis ( podľa zákona NR SR č.215/2002 Z.z. o elektronickom podpise a o zmene a doplnení niektorých zákonov). Základné atribúty elektronického podpisu . Výhody elektronického podpisu.