Postavenie a kompetencie zamestnaneckej rady a zamestnaneckého dôverníka - Ondruška, Peter
Charakteristika zamestnaneckej rady a zamestnaneckého dôverníka. Počet členov a spôsob zriadenia zamestnaneckej rady. Voľby do zamestnaneckej rady. Zánik zamestnaneckej rady. Práva zamestnaneckej rady.