Globalizačné vplyvy na rozvoj ľudských zdrojov - Tuma, Miroslav
Trendy procesných premien v manažmente. Transformačné premeny v oblasti rozvoja ľudských zdrojov. Problémy stredoeurópskych tranzitívnych ekonomík v oblasti rozvoja ľudských zdrojov a zamestnanosti. Vplyv globalizácie na podnikovú sféru.