Výklad k novele zákona o štátnej službe - Vojnárová, Anna
Dňa 15. marca 2002 schválila Národná rada SR zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 312/2001 Z.z. o štátnej službe a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Novela zákona je uverejnená v Zbierke zákonov pod č. 143/2002 Z.z. Výklad k novele zákona o štátnej službe.