Kvalitná výkonová komunikácia - predpoklad vyššej výkonnosti organizácie - Lubelec, Libor
Výkonové rezervy a úroveň komunikácie. Ako zlepšiť proces formulácie výkonových cieľov v organizácii. Výkonová spätná väzba a nepretržité zlepšovanie výkonnosti. 360-stupňová spätná väzba. Príležitosť zlepšiť výkonovú komunikáciu. Poukázanie na viaceré možnosti a efekty, ktoré prináša zlepšenie komunikácie tak medzi vedúcim a jeho podriadenými ako aj medzi jednotlivými útvarmi.