Zmluva o obchodnom zastúpení - Hrivnák, Jaroslav
Zmluva o obchodnom zastúpení sa v slovenskom práve nachádza v par. 652-672a Obchodného zákonníka. Podstatné náležitosti zmluvy. Povinnosti a práva zmluvných strán. Druhy obchodného zastúpenia. Zánik obchodného zastúpenia. Konkurenčná doložka. Odlíšenie zmluvy o obchodnom zastúpení od iných zmlúv. Zmluvy o obchodnom zastúpení v medzinárodnom obchode - otázka rozhodného práva.