Právne úkony a životné prostredie - Košičiarová, Soňa
Orgány štátnej správy v rozhodovacom procese ovplyvňuje legislatíva. Koncepcie, plány, programy - ich zaradenie a zmysel. Ich miesto v environmentálnom práve. Stanoviská a vyjadrenia. Vydanie stanoviska, resp. vyjadrenia. Záväznosť stanovísk a vyjadrení. Prihliadanie na obsah stanoviska a vyjadrenia.