Štrukturálny cenzus fariem v Slovenskej republike, príprava a realizácia - Mikulášová, Edita
Harmonizácia štatistiky poľnohospodárstva má z pohľadu EÚ mimoriadny význam. Obsah a základné časti Štrukturálneho cenzu fariem. Twinningový projekt. Príprava Štrukturálneho cenzu fariem, jeho finančné a organizačné zabezpečenie.