Synonymá a výrazová variabilita textu - Findra, Ján
Dôležitosť výberu správnej varianty podľa typu textu či prejavu. Podstata synonymie - jedna realita sa pomenúva viacerými slovnými formami. Charakteristika synoným. Synonymický rad. Funkčné využitie synoným.