Papierová liberalizácia - Duduc, Vladimír
Od 1. januára 2003 ma prísť k liberalizácii telekomunikačného trhu v SR. Podmienky liberalizácie základnej hlasovej služby. Skúsenosti v transformujúcich sa krajinách. Návrh novely telekomunikačného zákona . Telekomunikačný zákon a alternatívni operátori.