Oprávnenosť alebo fikcia? - Sotník, Alexander
Prvoradým problémom ekonomických dosahov vstupu SR do EÚ je riešenie konkurenčnej schopnosti ekonomiky SR vo vzťahu k Európskej únii. Možnosti a schopnosti slovenskej ekonomiky čeliť konkurencii v EÚ.