Plnenia s miestom plnenia v zahraničí a DPH - Frimmelová, Anna
Objasnenie pojmu zdaniteľného plnenia v zákone o DPH - dodanie tovaru s miestom plnenia v zahraničí, poskytnutie služby s miestom plnenia v zahraničí. Čo je a čo nie je zdaniteľným plnením.