Makroekonomické minimum manažera - Chlebovský, Vít
Makroekonomika z pohľadu globálnej firmy. Základné makroekonomické oblasti v ktorých sa predpokladá vplyv na mikrosféru. Sledovanie základných makroekonomických ukazovateľov, ich vplyv na firmu a reakcie manažmentu.