Řízení vztahů a hodnoty zákazníka (CRM jako nástroj pro CVM) - Čábela, Miroslav
Obsahové vymedzenie pojmu consumer relationship management (CRM). Pojem customer value management (CVM). Operatívny CRM. Ciele CRM. Aplikácia a používanie komplexného CRM. Stratégia komplexného CRM.