K problematice metodologie věd a ekonomických věd z pohledu ontologicko-nomologického - Kyprý, Vladimír
Pojmové vymedzenie a filozofická koncepcia zákona. Ekonomický zákon. Význam zákona pri vedeckom vysvetľovaní. Koncepcia ekonomického zákona.