Ďalšia harmonizácia pravidiel verejného obstarávania - Bakay, Mikuláš
Zmeny, ktoré prináša návrh nového zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 263/1999 o verejnom obstarávaní. Hodnotenie dosiahnutého v harmonizácii verejného obstarávania s EÚ. Ďalšie potrebné kroky v harmonizácii verejného obstarávania s EÚ.