Zákon č. 184 z 19. februára 2002 o vodách a o zmene a doplnení niektorých zákonov (vodný zákon)
Úplné znenie zákona č. 184/2002 o vodách a o zmene a doplnení niektorých zákonov (vodný zákon). Päť príloh k tomuto zákonu.