Pre podporu malého a stredného podnikania sa urobilo a robí veľmi málo - Borovský, Juraj
Význam malého a stredného podnikania v procese transformácie Slovenska na trhovú ekonomiku. Úloha zárodkového kapitálu (seed capital). Podnikateľský zámer. Zahraničný kapitál. Čo by mohlo pomôcť zlepšeniu výkonnosti malých a stredných podnikov.