Sloboda výberu povolania a právo na prácu podľa článku 15 Charty základných práv Európskej únie - Báňas, Peter
Pohľad na slobodu výberu povolania a práva na prácu podľa Charty základných práv EÚ. Charakter Charty základných práv EÚ a jej záväznosť pre členské štáty.