Central and eastern Europe - a region for mergers and acquisitions? case of Slovak manufacturing and banking industries - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Prílev priamych zahraničných investícií do regiónu strednej a východnej Európy. Fúzie a akvizície a ich miesto v príleve investícií.