Ekonomické aspekty konfliktu záujmov - Zemanovičová, Daniela
Členenie záujmov. Záujmy v spoločnosti. Konflikty záujmov. Konflikt záujmov pri tvorbe pravidiel. Konflikt záujmov pri rozhodovaní o veciach verejného záujmu. Riešenie konfliktu záujmov.