Základy európskeho práva - Nováčková, Daniela
Priblíženie základných poznatkov o európskom práve a sprístupnenie informácií o Európskej únii. Pojem, systém a funkcia európskeho práva. Pramene európskeho práva. Prijímanie právnych aktov.