Elektronický podpis a čo s ním súvisí - Rexa, Radimír
Elektronický podpis a infraštruktúra verejného kľúča. Oblasti použitia elektronického podpisu a jeho zrovnoprávnenie. Druhy elektronického podpisu. Statický, jednorazový a digitálny podpis. Čas vytvorenia podpisu.