[Analýza finančných trhov] - Ninčáková, Lucia
Recenzia na publikáciu: Analýza finančných trhov od Hrvoľovej, B. a kol. Učebnica poskytuje informácie predovšetkým pre finančných manažérov o problematike finančných trhov, ich segmentov, o nástrojoch, cenách a inštitúciách, ktoré sú sprostredkovateľmi pri plnení úloh finančného manažéra.