Podpora predaja - systém komunikácie podniku s trhom - Kita, Jaroslav
Recenzia na publikáciu poľského autora Jana W. Wiktora: Podpora predaja - systém komunikácie podniku s trhom. Publikácia charakterizuje integrovaný model marketingovej komunikácie na základe všeobecnej komunikácie, ako aj teórií marketingu, podniku a riadenia. Problematiku podpory predaja spája s dynamickými procesmi, medzi ktorými významnú úlohu má revolúcia v technickej infraštruktúre komunikovania podniku s trhom.