Riadenie vzťahov so zákazníkmi
Princípy riadenia vzťahov so zákazníkmi (Customer Relationship Management - CRM) môžu byť rozhodujúce aj pre úspech vládnych agentúr. Pohľad manažérov na možnosť aplikácie prístupov CRM pre vlády. Najväčšie prekážky osvojenia si prístupov CRM vládnymi agentúrami.