Koniec potulkám v obchodných centrách - Chetochine, Georges
Nové nákupné správanie zákazníkov - hnacia sila premeny distribúcie a predaja. Pojem - kredit nákupného času. Nevyhnutná premena na mieste predaja. Riadenie nákupného času. Nový merchandising a jeho nové stratégie.