Úspešné presviedčanie - Adamková, Hana, 1969-
Pojem presviedčanie. Tri základné spôsoby argumentácie. Základné komunikačné predpoklady na úspešné presviedčanie. Osobnostné a psychologické vlastnosti manažéra.