Exportní financování jako bankovní produkt - Pohanka, Jiří
Podstata a využitie exportného financovania. Exportné financovanie a medzinárodné krízy. Inštitúcie zaoberajúce sa podporou financovania exportu - Export Credit Agencies (ECAs). Pravidlá pre podporu financovania exportu v krajinách OECD.