Čiastočný invalidný dôchodok - Novotná, Eleonóra
Dva stupne nespôsobilosti podľa zákona č. 100/1998 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov. Účel a podmienky nároku na čiastočný invalidný dôchodok. Definícia čiastočnej invalidity. Praktické príklady.