Pracovná disciplína - Horníková, Denisa
Vymedzenie základných pojmov: pracovná disciplína a pracovný poriadok. Základné koncepcie pracovnej disciplíny. Povinnosti, ktoré tvoria základ pracovnej disciplíny. Porušenie pracovnej disciplíny.