Počítače nahradia písacie stroje - Duduc, Vladimír
Ministerstvo spravodlivosti zaznamenalo najrýchlejší rozvoj informačných technológií spomedzi ostatných rezortov. Prehľad rozpočtových prostriedkov na informačné technológie. Využitie a aplikácia automatizovaného systému JASPI. Systém súdneho manažmentu.